Boka Tid för undersökning - Nya Patienter

Välkommen till

Tre Tandläkare i Varberg


Välkommen till Team Tandläkare Katarina Nilsson och Team Tandläkare Sonja Pethö, vår trivsamma tandläkarpraktik mitt i hjärtat av Varberg.
Hos oss är vi inte bara tandläkare, utan också medmänniskor. Vi tror på att skapa en öppen och välkomnande atmosfär där du känner dig trygg och bekväm varje gång du besöker oss.
Vi förstår att varje patient är unik och vi strävar alltid efter att skräddarsy våra behandlingar efter individuella behov och önskemål. Oavsett om det är en rutinkontroll, tandblekning för att uppnå ett fint vitt leende eller mer avancerad tandvård såsom tandbryggor och porslintänder/tandimplantat, så kan du alltid lita på oss. Vi ger dig en ärlig och professionell bedömning samt ett personligt bemötande.
Vi välkomnar unga vuxna, vuxna och pensionärer att besöka oss för att ta hand om sin tandhälsa på bästa sätt. Oavsett ålder eller tandvårdsbehov är du alltid varmt välkommen till oss på Tre Tandläkare
Så varför vänta? Ta hand om din tandhälsa idag genom att boka en tid hos oss på Tre Tandläkare. Vi ser fram emot att få möta dig och vara din partner på vägen mot ett strålande leende  och en stark tandhälsa.
Hos Tre Tandläkare vilar fyra grundläggande värderingar, så som Ärlighet, Trygghet, Omhändertagande och ett genuint Engagemang.
Tre Tandläkare - Ett fint leende klär alla.